Blog

Arriba el futbolí del futur: pantalla 4K i sense moviment físic de les barres

Els futbolins clàssics es resisteixen a desaparèixer. D'això no hi ha dubte. Però a més, competeixen amb noves versions com per exemple la que vam mostrar a continuació i que està causant furor en les xarxes socials. Es tracta d'un futbolí digital d'avantguardista disseny que compta amb una pantalla 4K com a terreny de joc.

Un dels jocs més populars en els bars i salons recreatius d'Espanya, viu un nou intent per reinvetarse. I ho fa a través d'un avantguardista disseny que compta amb una pantalla 4K com a terreny de joc. Encara que ja hi ha esments en internet des de l'any 2017, és ara, gràcies al seu impacte en les xarxes socials, quan ha guanyat fama i quan els mitjans especialitzats en tecnologia i videojocs s'han quedat corpresos per aquest producte.

Un detall interessant, és que els pals de ferro amb els quals s'executa l'acció permeten sentir la bola, malgrat que és digital, pel fet que estan equipats amb una vibració háptica que replica la sensació de copejar l'esfèric. Així que encara que creiem que aquesta funcionalitat que permet que el moviment de les nines dels jugadors es transmeti a la pantalla sense que hi hagi un desplaçament ni moviment físic, allunya aquest futbolí dels seus predecessors clàssics, podem estar davant un joc capaç de conquistar a les noves generacions.

 Font: Infoplay