Blog

Beneficia't de les ajudes per a bars i restaurants!

Impulsa el teu negoci

El passat 6 de novembre es van publicar en el DOGC noves ajudes dirigides a bars i restaurants, i a més, a estètiques, parcs infantils, oci nocturn i centres comercials. La finalitat d'aquestes subvencions de la Generalitat és reactivar aquestes activitats davant la situació de tancament com a conseqüència de la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre. Aquesta va implicar la suspensió de les activitats de rstauració i la prohibició de l'obertura d'establiments d'activitats lúdiques infantils privades en espais tancats. També inclou la concessió de les subvencions en l'àmbit de les activitats d'oci nocturn amb l'objectiu d'impulsar-les davant la situació de tancament provocada per la Resolució SLT/2782/2020, de 19 d'agost.

Quantitat de la subvenció:

  • Bars, restaurants, cafeteries, centres d'estètica i bellesa i establiments o locals de centres comercials, aportació única de 1500€.
  • Parcs infantils privats, aportació única de 6000€.
  • Bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festa amb espectacle, karaokes, aportació única de 6000€ per a establiments de menys de 10 treballadors, i aportació única de 9000€ per a establiments de 10 o més treballadors.

Aquestes ajudes es poden sol·licitar a partir del dijous 26 de novembre a les 12h i fins a les 14h del 30 de desembre. Les subvencions es donaran fins a esgotar el pressupost, això significa que es beneficiarà d'elles qui les sol·liciti primer.

Aprofita l'oportunitat i informa't!

Des d'Eurogame volem ajudar-te a pal·liar els efectes del tancament del teu establiment hostaler ocasionats per la pandèmia. Prioritzem la satisfacció i tranquil·litat dels nostres clients, per això, volem ajudar-te a que el teu negoci torni a operar amb normalitat. Coneix els nostres serveis per a locals d'hostaleria i altres establiments.