Blog

Beneficis de les màquines recreatives i escurabutxaques per al teu bar

Joc i diversió per als teus clients, ingressos per a tu

T'imagines una solució per al teu bar que t'aporti rendibilitat econòmica, i alhora, constitueixi un reclam per al públic? Quan regentem un local d'hostaleria no només hem d'estar al dia amb els pagaments corresponents sinó també hem de fer d'ell una opció atractiva per als usuaris. Elements com un menú apetitós, una promoció suggeridora, una decoració acollidora o un bon servei al client són primordials per a diferenciar el teu negoci de la competència. Per això, et presentem les màquines recreatives i escurabutxaques perquè converteixis el teu bar no només en un lloc on reunir-se, prendre alguna cosa i degustar un bon menú sinó també un lloc on jugar i divertir-se.

Quins són els seus beneficis?

  • Ingressos extra: les màquines recreatives i escurabutxaques t'ajuden a pagar les factures. Oblida't de fer malabars per arribar a final de mes. Amb la seva instal·lació et serà més senzill afrontar els pagaments mensuals de lloguer, despeses, proveïdors, personal,etc. També pots utilitzar aquests ingressos per a reinvertir-los en el teu bar. Així doncs, digues que sí a rebre una rendibilitat econòmica cada mes.
  • Joc i entreteniment: amb la col·locació de màquines recreatives i escurabutxaques amplies l'oferta del teu bar. Crees un espai d'oci i joc, i per tant, estableixes un punt de reunió per a jugadors.
  • Fidelització de clients: les màquines recreatives i escurabutxaques constitueixen un reclam per al públic. A més, l'índex de repetició dels jugadors és molt elevat. Així doncs, guanya parroquians per al teu bar amb la seva instal·lació i augmenta el volum de vendes de consumicions. 

Amplia les possibilitats del teu negoci amb les màquines recreatives i escurabutxaques

A Eurogame posem a la teva disposició una àmplia varietat de solucions de màquines recreatives i d'atzar d'allò més actualitzat perquè el teu establiment sempre disposi de les últimes novetats. Consulta el nostre catàleg aquí.