Blog

Bones Festes i Feliç Any Nou 2021!

Des d'Eurogame us desitgem una bona entrada d'any. Aquest 2021 el comencem amb molta il·lusió i ganes d'oferir-vos més articles interessants. Volem continuar acompanyant-vos i donant-vos consells sobre hostaleria i joc.

En aquest any que deixem enrere us hem parlat de les tendències en màquines recreatives com la Novo Line Gold. També us hem explicat els beneficis de comptar amb aquestes màquines en els bars destacant una major rendibilitat i fidelització de clients. A més, us hem mostrat quin és el procediment a seguir per a la instal·lació de màquines recreatives en locals d'hostaleria. D'igual manera, hem considerat important compartir-vos notícies sobre el sector com la celebració del Dia Nacional de l'Hostaleria o la creació del primer futbolí oficial de la selecció femenina. Així mateix, tenint en compte la nova realitat a causa de la Covid-19 hem volgut redactar articles específics per a ajudar-vos a fer front a aquesta situació. Així doncs, us hem donat consells i recomanacions per a gestionar el vostre local de la millor manera o per a muntar un bar-restaurant de zero tenint en compte les noves normes sanitàries i l'escenari actual. A més, us hem proporcionat la informació relativa a les subvencions d'hostaleria per a ajudar-vos a mantenir a flot el vostre negoci després de l'obligació de tancament del sector. Finalment, també us hem volgut explicar curiositats sobre les màquines recreatives com la seva evolució i funcionament al llarg dels anys.

Aquest 2021 ve carregat de noves tendències i novetats que volem compartir amb vosaltres. Volem continuar donant-vos idees i consells que us portin a aconseguir l'èxit en el vostre negoci. També volem agrair-vos la confiança dipositada en nosaltres per a seguir-nos article rere article i per a triar-nos per a fer realitat els vostres projectes d'hostaleria. En aquest any que comencem continuem treballant per a oferir-vos les millors solucions en màquines recreatives.

Volem que aconsegueixis arribar on vulguis amb el teu local! 

A Eurogame continuem avançant i creixent per a poder oferir-vos, any rere any, el millor dels serveis, un producte excel·lent i la satisfacció de la feina ben feta.