Blog

Com atraure clients al teu bar o restaurant a les festes populars

Aprofita l'oportunitat

Les festes del poble a l'estiu són moments de reunió i celebració de grups de joves i famílies. Els agrada gaudir dels concerts a l'aire lliure mentre prenen una beguda fresca. És per això que si regentes un local d'hostaleria has d'aprofitar al màxim aquest impuls per a atreure aquests clients i fer quanta més caixa millor. A continuació et donem uns consells perquè aconsegueixis diferenciar-te de la resta d'establiments i atreure el major nombre de clients possible.

  • Crea una beguda especial: moltes persones assisteixen a concerts o simplement surten a passejar i necessiten una beguda refrescant. Elabora una beguda fàcil de preparar, ja sigui amb o sense alcohol, i que cridi la seva atenció.
  • Fes Packs “Entrepà + beguda”: quan la gent surt a gaudir de les festes no sol voler fer un menjar llarg i amb sobretaula. Pensa en una oferta “per emportar”, que sigui fàcil de menjar, i econòmica per a ells.
  • Fes un “Menú especial festes”: encara que en el punt anterior hem comentat que la gent no vol fer menjars llargs, això no és així en el dia oficial de les festes. Es tracta d'aquest dia on es reuneix tota la família per a menjar junts i celebrar. Llavors, per a atreure clients aquest dia, pot ser molt interessant que preparis un menú atractiu, sobretot si ets un restaurant.
  • Posa una petita barra a la porta: no fa falta que sigui molt gran, simplement que puguis atendre els clients que passen de manera ràpida. Almenys, col·loca una nevera amb refrescos i un assortidor de cervesa amb “preus populars”.
  • Pensa en els nens: les festes majors també les gaudeixen els nens i les nenes, sobretot de dia. Per això hem de pensar en ells i preparar-los també una beguda especial, un menú de festes, etc. Al final, atraient als petits també atraurem als seus pares.
  • Estudia el programa de festes: revisa l'horari i les activitats de les festes i així sabràs quan tindràs l'oportunitat d'atreure als clients al teu bar i de quina manera serà millor fer-ho.
  • Fes algun regal: obsequiar als teus clients amb un got especial, un ventall, un barret, etc. pot ser una manera de premiar la seva fidelitat i atreure'ls de nou al teu local d'hostaleria.
  • Organitza petits esdeveniments o una ruta de bars amb els negocis de la teva zona: inclou-te en el programa de les festes i organitza un petit concert, una ruta de la tapa juntament amb altres establiments, etc.
  • Màquines recreatives: l'afluència de clients al teu bar no solament et beneficiarà en el servei de menjars i begudes sinó que també augmentarà el nombre de jugadors a la màquina recreativa del teu bar. Així que assegura't que la teva màquina recreativa estigui en un lloc visible.

T'aconsellem perquè aconsegueixis el major nombre de clients

A Eurogame t'assessorem perquè treguis profit de les oportunitats de negoci. A més, la nostra prioritat és fer-te treure el màxim partit a les màquines escurabutxaques del teu bar. Consulta el nostre catàleg en solucions de màquines Tipus B i tria la que més s'adapti a les teves necessitats. Més informació sobre nosaltres aquí.