Blog

Com instal·lar una màquina escurabutxaques al teu bar

Un reclam pel teu establiment

Quan decidim muntar un bar hem de tenir en compte quina és la nostra idea de negoci: quin tipus de productes volem oferir als nostres clients i amb quins avantatges competitius comptarem per a diferenciar-nos dels altres locals. Per això, optes per col·locar una màquina escurabutxaques. Però, Quin és el procés a seguir per instal·lar-la? Com funciona la distribució dels ingressos? Com saber quina és la millor màquina per al meu bar? Aquestes són algunes de les preguntes que pots fer-te i que explicarem a continuació. 

  • Tràmits administratius: primer de tot, un comercial de l'empresa es posa en contacte amb tu per a assessorar-te i facilitar-te la paperassa necessària. Una vegada se signi el contracte només quedarà col·locar la màquina i posar-la a punt per a jugar. 
  • Repartició dels ingressos: instal·lant màquines escurabutxaques aconsegueixes un percentatge de la recaptació amb un temps de permanència. Aquests paràmetres varien en funció de cada acord. Has de tenir en compte que no tots els bars són iguals. Factors com la localització o les característiques del local fan que s'obtinguin més o menys guanys. De manera que, des d'Eurogame realitzarem una proposta segons les possibilitats del teu negoci.
  • Màquines escurabutxaques: per a decidir quin model de màquina s'adapta millor a cada local es duu a terme un estudi on analitzem variables com la zona i la clientela. Has de tenir present que en cada àrea geogràfica s'empren més uns tipus de màquines que uns altres. També és important detectar les necessitats del públic objectiu del teu bar a l'hora de triar el model adequat.

T'assessorem perquè aconsegueixis el màxim rendiment

A Eurogame volem ajudar-te a desenvolupar el teu negoci d'hostaleria. A més, la nostra prioritat és fer-te treure el màxim partit a les màquines escurabutxaques del teu bar. Consulta el nostre catàleg de màquines recreatives i escurabutxaques aquí. Més informació sobre nosaltres aquí