Blog

Com muntar un bar-restaurant en l'era de la Covid-19

Emprendre és possible

És ben sabut que els períodes de crisis són èpoques de reflexió i pluja d'idees per a nous projectes. Vols aportar una solució a les necessitats canviants del mercat. Encara que muntar un negoci en temps de recessió comporta un major risc no significa que sigui inviable. Així doncs, optes per obrir un local d'hostaleria. L'estil de vida que portem al noste país porta a col·locar els bars i les terrasses en un dels negocis més importants per a l'activitat econòmica. Però, quins són els factors a tenir en compte per a garantir l'èxit en l'escenari actual? A continuació te'ls revelem. 

  • Delivery i Takeaway: durant el confinament per la Covid-19 el Delivery i Takeaway han estat dos punts clau per a l'hostaleria. La impossibilitat d'obrir les portes d'aquests locals han fet que els seus amos veiessin aquestes alternatives com una solució per a seguir amb la seva activitat. Encara que actualment el confinament hagi acabat són moltes les persones que continuen usant el Delivery i Takeaway per a fugir de les multituds, i així, evitar el possible contagi. Així doncs, és fonamental que a l'hora de buscar un local per al nostre establiment hostaler tinguem en compte la seva capacitat logística per a poder oferir aquests serveis. Per tant, en la nova realitat comptar amb Delivery i Takeaway serà un punt fort per al nostre negoci. 
  • La barra: eren molts els bars on la barra conformava el cor del local. Es concebia com a element central on els clients consumien i xerraven. Ara, amb la situació actual a causa de la pandèmia ha sorgit la necessitat de transformar aquest espai com a lloc de proveïment deixant de costat la seva antiga funció. 
  • Model de negoci enfocat a la rendibilitat: en l'escenari actual aconseguir grans xifres de vendes no és fàcil. La recessió unida als continus rebrots de Covid-19 provoquen inestabilitat econòmica. Per això, els models de negoci centrats en el volum de vendes tendeixen a ser inviables. Així doncs, hem de centrar-nos en aplicar el marge òptim als nostres productes per a poder cobrir els costos i generar beneficis.
  • Digitalització del negoci: com a conseqüència de la pandèmia ens hem vist obligats a reduir els objectes que passen de mans en mans com les cartes i menús. Per tant, la digitalització d'aquests elements mitjançant codis QR és bàsica per a evitar la propagació del virus. Així doncs, és important crear una pàgina web responsive del nostre bar o restaurant on la carta sigui fàcilment llegible. 
  • Higiene i desinfecció: per a garantir la màxima seguretat del nostre negoci és indispensable seguir els protocols d'higiene i desinfecció estipulats pel Ministeri de Sanitat. Per això, hem de netejar i desinfectar les taules i cadires utilitzades després de cada client. A més, diàriament, les superfícies com ara la barra, la caixa o la cuina hauran de ser també desinfectades. És important, així mateix, posar a la disposició dels clients gel desinfectant a l'entrada de l'establiment. 
  • Màquines recreatives: gestionar un local d'hostaleria suposa fer front a una sèrie de despeses mensuals com el lloguer, llum i aigua, proveïdors, etc. Així doncs, a vegades agrairíem uns ingressos extra per a arribar a final de mes sense preocupacions. Per això, et proposem les màquines recreatives i escurabutxaques com una bona opció per a augmentar la facturació del teu negoci. A més, diversificaràs l'oferta del teu local convertint el joc en un atractiu més del teu establiment hostaler. 

T'acompanyem en l'enlairament del teu negoci

A Eurogame volem ajudar-te perquè l'obertura del teu local sigui un èxit. A més, volem promoure la màxima seguretat en el teu establiment. Consulta el nostre catàleg en solucions de màquines recreatives i escurabutxaques i tria la que més s'adapti a les teves necessitats. Si tens dubtes sobre quina escollir posem a la teva disposició el nostre servei d'assessorament comercial especialitzat. Més informació sobre nosaltres aquí