Blog

El millor de Novo Line en una sola màquina escurabutxaques

La practicitat i innovació s'uneixen en una novetat de luxe: Novo Line Gold

T'imagines una màquina recreativa que compti amb els jocs més populars del mercat? A més, que sigui atraient i fàcil d'utilitzar per al jugador gràcies a les seves característiques físiques? Doncs Novomatic ho ha fet possible amb el llançament del seu últim producte, la Novo Line Gold. En els locals d'hostaleria, hem pogut veure en els últims anys els èxits en recaptació de les seves antecessores, la Novo Line II i la Novo Line III. Ara, la nova Novo Line Gold ens delecta amb les millors qualitats d'aquestes dues, i a més, afegeix novetats interessants per als jugadors. Descobreix-les en aquest article.

  • Estètica i decoració: aquesta màquina mixta compta amb vinils laterals cridaners de color daurat, donant-li així, un toc exclusiu i diferenciador. La botonera en línia suposa un gran estalvi en recanvis i és la mateixa per a multijocs i per al joc tradicional. Amb la qual cosa, aporta comoditat i usabilitat al jugador. Així mateix, disposa d'un pedal de joc que constitueix una important innovació amb la finalitat de minimitzar el contacte manual a causa de l'escenari de pandèmia en el qual ens trobem.
  • Disposició de jocs i software: mentre que la Novo Line III compta amb una única pantalla amb nou jocs, la Novo Line Gold disposa de dues pantalles amb setze jocs superiors distribuïts en elles de manera intuïtiva. A més, posseeix un nou joc bàsic optimitzat.
  • Els millors jocs de Novo Line: el que fa única a aquesta màquina és la inclusió dels jocs més populars d'altres productes de Novomatic. Així doncs, compta amb Joker d'Or i Bruno, entre d'altres, els quals configuren els millors jocs de la Novo Line III. També inclou American Poker II, el joc d'èxit de la Novo Line II. A més, no sols atreu a jugadors de bars i cafeteries sinó també de saló ja que incorpora els jocs més aclamats d'aquesta línia de productes. Destaquem Galactic Cherry de la Novo Line Giga Star Deluxe i Amazon Diamonds d'Impera. Per si això fos poc, la Novo Line Gold introdueix un nou joc de temàtica asiàtica: Asian Fortunes, el qual constitueix un important reclam sobretot per al notable segment dels jugadors procedents d'Àsia.

 Posem a la teva disposició les màquines escurabutxaques més rendibles i noves per al teu local

Comptar amb un producte que satisfaci les necessitats i desitjos dels clients et condueix a l'èxit. Per això, a Eurogame t'oferim la Novo Line Gold i altres màquines recreatives de les marques més destacades. Consulta el nostre catàleg aquí. Més informació sobre nosaltres aquí.