Blog

Feliç Dia Nacional de l'Hostaleria!

Espanya, un país de bars

Reunir-nos en una terrassa d'un bar per a prendre alguna cosa ens encanta. Gaudir de les converses amb amics i coneguts mentre bevem la nostra cervesa preferida i degustem unes tapes no té preu, i més, si el temps acompanya. També ens agrada divertir-nos fent unes partides a la màquina recreativa per a provar sort i posar a prova les nostres habilitats. Aquests moments ens permeten desconnectar de l'estrès del dia a dia i socialitzar amb el nostre entorn. A més, al nostre país el bar és un establiment molt arrelat en la nostra cultura i forma part del nostre estil de vida. De fet, és una realitat que Espanya és el país amb més bars i restaurants del món: un per cada 175 habitants, sumant un total de 277.539 establiments gastronòmics.

Per tot això, el passat 13 d'Octubre es va celebrar el Dia Nacional de l'Hostaleria amb l'objectiu de rendir homenatge a tots els negocis hostalers del nostre país i posar de manifest la tasca que exerceixen i la seva importància per a l'activitat econòmica nacional. A més, amb l'actual escenari de pandèmia, aquest any 2020 es brinda un reconeixement i un suport especial al sector mitjançant iniciatives per a fomentar la seva reactivació.

Des d'Eurogame creiem que el bar és la màxima expressió cultural i social del nostre país. Per això, recolzem plenament aquest sector que representa el 6,2% del PIB nacional i dóna feina a 1,7 milions de persones. 

Perquè ens encanta materialitzar el projecte d'hostaleria dels nostres clients, fins i tot en els temps difícils

A Eurogame t'ajudem en la reactivació del teu bar. Som experts en el sector del joc i l'hostaleria, la qual cosa ens permet oferir-te els productes més adequats per al teu negoci. Et presentem diverses solucions en màquines recreatives perquè aconsegueixis la màxima rendibilitat. Consulta totes les opcions de màquines recreatives tipus B que t'oferim.