Blog

Innovació i Emoció al Teu Bar: Descobreix la NOVO LINE Supra Cash de NOVOMATIC

Una varietat inSUPeRAble

En el vibrant món dels bars i restaurants, oferir experiències úniques i emocionants als teus clients és clau per destacar. La NOVO LINE Supra Cash de NOVOMATIC és l'evolució natural de l'aclamada NOVO LINE Royal Cash Deluxe, dissenyada per portar la diversió i l'entreteniment a un altre nivell. Aquesta màquina d'hostaleria no només ofereix un disseny sofisticat, sinó que també compta amb una diversa galeria de 16 jocs dividits en tres categories: Clàssics, Especials i Amb Jackpot, assegurant que cada client trobi el seu joc favorit.

Jocs per a Tots els Gustos

La NOVO LINE Supra Cash ofereix una selecció de jocs que captura l'essència del clàssic i de la innovació. Els jocs Clàssics tornen la nostàlgia dels títols de sempre, mentre que els Especials presenten noves mecàniques i temàtiques per sorprendre els jugadors. Els jocs Amb Jackpot, per altra banda, afegeixen un element d'emoció addicional, permetent als clients la possibilitat de guanyar grans premis.

El Plus Continua a la Nova Hostaleria

L'experiència de joc es veu significativament millorada gràcies al moble Winner HD+, especialment escollit per allotjar la NOVO LINE Supra Cash. Aquest moble incorpora monitors Open Frame de 27”, oferint una visualització clara i envolvent dels jocs. La botonera és fàcil d'extreure, cosa que facilita el manteniment i la neteja, i l'acceptador de bitllets amb reciclador NV22 Spectral assegura una gestió eficaç de l'efectiu, minimitzant problemes i millorant la satisfacció del client.

Avantatges per al teu Bar

  • Augment del Temps de Permanència: Amb una màquina que ofereix tanta diversitat de jocs i un entorn visual atractiu, els teus clients passaran més temps al teu bar, gaudint de l'experiència.
  • Ingressos Addicionals: L'emoció dels jocs Amb Jackpot pot incentivar als clients a jugar més, augmentant els teus ingressos.
  • Fàcil Manteniment: El disseny del moble Winner HD+ i la botonera extraïble fan que el manteniment sigui senzill, permetent que la màquina estigui operativa en tot moment.
  • Gestió Eficaç de l'Efectiu: L'acceptador de bitllets amb reciclador NV22 Spectral redueix les interrupcions i assegura que la màquina sempre tingui prou canvi disponible, millorant l'experiència del client.

Porta el Teu Bar al Següent Nivell

Incorporar la NOVO LINE Supra Cash de NOVOMATIC al teu bar no només atraurà més clients, sinó que també oferirà als habituals una raó per quedar-se més temps i gaudir d'una experiència de joc de qualitat superior. Amb el seu disseny innovador i la seva àmplia varietat de jocs, aquesta màquina és una inversió segura per a qualsevol establiment que vulgui destacar-se en el competitiu món de l'hostaleria.

No esperis més, transforma el teu bar en l'epicentre de la diversió amb la NOVO LINE Supra Cash i descobreix com la innovació i l'entreteniment poden portar els teus negocis a noves altures.