Blog

L'associació ARCADE escenifica la seva apologia del pinball

ARCADE va viure el seu primer WL Tournament de Pinball Clàssics i Moderns a l'Hospitalet atraient 32 participants i demostrant la passió i el culte a aquest fenomen social intemporal.

Va ser una organització exquisida i diligent la que l'equip d'ARCADE va desplegar abans i durant el desenvolupament d'aquest torneig 'win & loser', és a dir, 'a doble eliminació', que pren com a referent una opció molt comuna en els jocs de lluita de competició en videojocs: hi ha una eliminació directa, però els qui perdien la primera vegada disposaven d'una segona oportunitat.

ARCADE va cuidar tots els detalls: va netejar i va preparar els 30 pinballs (19 'moderns', que abasten títols des dels anys 1991 a 2017, i 11 'clàssics', que recuperaven referències des de 1965 a 1991) utilitzats per a la competició; va redistribuir el local amb espais que procuressin major amplitud i comoditat; els jugadors portaven dorsals amb un número assignat; cada pinball disposava d'una fitxa amb el seu nom i data de fabricació, i; cada participant disposava d'una bossa amb samarreta del torneig, pòster, acreditació i val de consum. I tot això a càrrec d'apassionats pel pinball, que la testimonien amb els seus ingressos propis a l'ésser una entitat sense ànim de lucre.

32 participants van competir durant la matinal i en les eliminatòries finals en mode 'freeplay' a partir de les 18.30 hores. El gran triomfador va ser el saragossà César 'Pipo', que es va imposar 3-1 al millor de cinc pinballs a Eduardo 'Eanay' en la categoria de 'clàssiques', i Toni Pinball project per 3-0 en la categoria de 'modernes'.

Enhorabona a l'equip de ARCADE per la passió que continuen transmetent en tots els seus projectes de promoció i expansió del Recreatiu, en aquesta ocasió amb el pinball com a protagonista.

Font: Joc Privat