Blog

Neix el primer futbolí oficial de la selecció femenina

Un futbolí que aposta per la igualtat de gènere

En el dia internacional de la dona, el 8 de març, s'estrenarà aquest especial futbolí que enfronta a les internacionals espanyoles amb les jugadores dels Estats Units. La seva inauguració serà abans del partit que disputaran totes dues seleccions en la She Believes Cup.

La Reial Federació Espanyola de Futbol se sumarà a la setmana internacional que culmina amb el Dia de la Dona, en el qual s'estrena el primer fubtolí oficial de la selecció Espanyola de futbol femení. Aquest futbolí s'instal·larà, a partir de demà, a l'Hotel Residència de la ciutat de Futbol de las Rozas.

El futbolí representa a les internacionals espanyoles enfrontades amb les jugadores de la selecció dels Estats Units. Un duel que es durà a terme el 8 de Març a Nova York en el torneig She Believes Cup amb futbolistes de carn i os.

La Reial Federació Espanyola de Futbol realitzarà una acció simbòlica per al dia internacional de la dona amb les jugadores de la selecció espanyola de fubtol sala, les quals acudiran a Màlaga per a la celebració de la Copa d'Espanya.

Les jugadores protagonitzaran un acte simbòlic i reivindicatiu de la dona abans de l'inici de la trobada que tindrà lloc en el pavelló esportiu Martín Carpena al costat de la seleccionadora nacional Claudia Pons.

El futbolí, un joc clàssic on també es representen jugadores femenines

A Eurogame posem a la teva disposició una gran varietat de màquines recreatives per al teu local. Comptem amb el futbolí Córdoba, una màquina tradicional en l'hostaleria que mai passa de moda i que garanteix la diversió i l'entreteniment dels teus clients. Consulta el nostre catàleg de màquines esportives i tria la que més s'adapti a les teves necessitats.