Blog

No et quedis sense la teva Novo Line Royal Cash!

Una màquina recreativa que no et deixarà indiferent

Vols que el teu bar compti amb l'última novetat en màquines recreatives? Et presentem la Novo Line Royal Cash, l'últim llançament de Novomatic. Després del gran èxit de la seva successora, la Novo Line Gold, ara apareix en el mercat aquesta màquina recreativa que et sorprendrà amb el seu nou joc Charming Lady Royal i les seves qualitats i característiques. Te les revelem en aquest article.

  • L'essència de Novomatic: aquesta màquina recreativa compta amb el nou joc Charming Lady Royal i ve acompanyat de quatre jocs best seller de Novomatic: Sizzling Hot, Book of Ra, Joker d'Or i Roulette Pro. A més, aquesta novetat inclou il·luminació perimetral en tots els seus mobles i pedal de joc.
  • Característiques tècniques: et presentem aquesta màquina escurabutxaques amb moble Winner Premium i dues pantalles de vídeo, la inferior de les quals és tàctil. També compta amb acceptador de monedes Azkoyen D25 Cctalk / Jofemar T15 Cctalk, acceptador de bitllets Innovate NV9+Cctalk i pagador de bitllets Innovate NV11+Cctalk. A més, disposa de tres hoppers Rode Ull Cctalk / 3 hoppers Jofemar H20R Cctalk. Les dimensions d'aquesta màquina recreativa són de 1.820 mm d'alt, 660 mm d'ample i 745 mm de fons del moble.
  • Jackpot progressiu del joc Charming Lady Royal: si el jugador obté almenys sis símbols d' “esfera”, s'activarà el “Lock & Spin Feature”, podent així augmentar els seus premis amb una sèrie de girs extra. També, tindrà la possibilitat d'optar pels premis MINI, MINOR, MAJOR o l'atractiu GRAND jackpot.

Sempre al dia de les últimes novetats del sector del joc

Des de Eurogame volem posar a la teva disposició sempre els millors i últims models del mercat. Per això, t'oferim la Novo Line Royal Cash i altres màquines recreatives de les marques més rellevants. Consulta el nostre catàleg de màquines tipus B i no dubtis a contactar-nos.