Blog

Nou límit de temperatura per al sector d'hostaleria

La importància de l'estalvi energètic

En l'actualitat vivim en una situació econòmica i energètica marcada en gran part pel conflicte a Ucraïna. El 10,2% d'inflació a Espanya continua sent la gran protagonista en el marc econòmic i els costos energètics i el preu dels subministraments importats provoquen el declivi en l'economia del nostre país. Per això, la ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera, va presentar el “Pla de xoc d'estalvi i gestió energètica en climatització”. La ministra va apuntar que per a la Confederació Empresarial d'Hostaleria d'Espanya serà necessari tenir en compte el confort tant de clients com de treballadors.

Les noves mesures d'estalvi energètic que han entrat en vigor a Espanya el dimecres 10 d'agost inclouran “excepcions i rangs de flexibilitat” d'acord amb la legislació de salut laboral i drets dels treballadors, segons ha informat el Ministeri de Transició Ecològica. En aquest sentit, la ministra Teresa Ribera ha reiterat que les mesures d'estalvi i eficiència energètiques contingudes en el Reial decret llei entren en vigor a les zero hores del dimecres 10 d'agost. Entre aquestes mesures s'inclou l'apagat d'il·luminació a partir de les 22:00h en aparadors i en edificis d'ús públic quan aquests estiguin buits, o els nous límits de 27º per a l'aire condicionat i 19º per a la calefacció en els mesos d'hivern. Per tant, interpretant la normativa de salut laboral juntament amb el nou decret d'estalvi energètic, els locals de restauració podran refrigerar-se per sota dels 27º, encara que no menys dels 25º.

Per part seva, la  ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha explicat que la mesura d'estalvi energètic que limita la calefacció a 19º i la refrigeració a 27º tindrà excepcions, com en els casos de les zones de fred dels supermercats o de les cuines dels restaurants.

T'informem perquè el teu negoci segueixi la nova regulació vigent

Des de Eurogame volem acompanyar-te en el desenvolupament del teu local d'hostaleria i creiem que un local que segueix amb la legislació és un local més segur. Per això, volem ajudar-te perquè el teu establiment no es quedi enrere i compleixi amb la nova normativa en climatització. Coneix més sobre nosaltres i els nostres serveis en màquines recreatives.