Blog

Recomanacions i mesures contra la Covid-19 per al teu bar

Tu local 100% seguro

Després de gairebé 3 mesos d'espera per fi pots obrir les portes del teu bar. No obstant, tenint en compte el moment en què vivim, hem de seguir la normativa sanitària vigent per evitar el contagi del virus. No et queda clar quins són els protocols d'higiene a seguir per a poder reprendre l'activitat del teu negoci? A continuació te'ls expliquem. 

  •  Ventilació i desinfecció diària: l'amuntegament i la falta d'aire fresc afavoreixen la transmissió del virus. Per això, hem d'assegurar-nos que el nostre local estigui degudament ventilat. A més, diàriament hem de netejar i desinfectar les superfícies del nostre establiment: taules, cadires, barra, cuina, etc. El lleixiu domèstic és molt efectiu per a la desinfecció de llocs on pugui haver-hi virus. També els utensilis, la vaixella i els coberts. El rentavaixelles és una bona opció si s'utilitzen altes temperatures (es recomana a +80ºC). Igualment, hem de revisar que les zones de rentada de mans i utensilis estiguin proveïdes amb sabó desinfectant i paper secamans. 
  • Estovalles i tovallons: prioritzarem la utilització d'estovalles i tovallons d'un sol ús. En cas de no ser possible hem de rentar-los a +60ºC. A més, hem de posar a la disposició del públic dispensadors de gels hidroalcohòlics o desinfectants amb acció viricida.
  • Cartes, pagament i productes d'autoservei: evitarem l'ús de cartes de menú comuns ja que constitueixen un important focus de contagi. En el seu lloc, utilitzarem cartes digitals a través de codis QR. En relació al pagament de les consumicions fomentarem el pagament amb targeta. Pel que fa als productes d'autoservei com a tovalloneres, palillers, vinagreres, setrills i altres utensilis similars s'eliminaran, prioritzant monodosis d'un sol ús. 
  • Servei: en el cas de serveis que no permetin el manteniment de la distància de seguretat interpersonal, els treballadors hauran d'utilitzar l'equip de protecció adequat al nivell de risc que asseguri tant la seva protecció com la del client. 
  • Manipulació d'aliments: hem d'evitar la manipulació simultània dels aliments i el tractament dels diners en efectiu. És necessari rentar-nos les mans abans de començar a cuinar. També hem de conservar els aliments a les temperatures adequades i refredar-los ràpidament si no es consumiran immeditament. A més, és important mantenir netes i desinfectades totes les superfícies on es manipulin els aliments. 
  • Màquines recreatives: des d'Eurogame volem proporcionar-te la màxima seguretat per a tu i per als teus clients. Per això, les operacions realitzades pels nostres recaptadors i tècnics en el teu establiment es realitzaran seguint la normativa sanitària vigent. A més, hem desenvolupat un protocol de neteja i desinfecció de les nostres màquines per a garantir unes mesures d'higiene adequades. D'aquesta manera, quan el nostre personal procedeixi a la recaptació i reparació de les màquines en el teu local també les netejaran i desinfectaran degudament. Tot i així, es recomana també netejar la màquina cada vegada que un jugador acabi de jugar per evitar encara més la propagació del virus. Per a desinfectar-la podeu utilitzar una dissolució d'aigua i lleixiu, gel hidroalcohòlic o esprai viricida.

Les mesures i recomanacions exposades són aplicables per a les diferents fases del desconfinament. Tot i que, més endavant les mesures de prevenció de la Covid-19 marcades pel Ministeri de Sanitat poden variar. 

Volem ajudar-te en la reobertura del teu bar

A Eurogame fomentem l'ús responsable i segur de les màquines recreatives i escurabutxaques en el teu establiment. Consulta els diferents tipus de màquines que posem a la teva disposició per al teu local d'hostaleria aquí. Més informació sobre nosaltres aquí